Den norske turistforeningen
inr-top-img.png

Om Marka24

Del på Facebook

Marka 24 er Norges tøffeste turopplevelse i Oslos bakgård, Nordmarka. I løpet av 24 timer skal deltakerne innom så mange hytter som mulig. Nå kan du utfordre deg selv, venner, kollegaer og familie i en uforglemmelig, grensesprengende 24 timers turkonkurranse.

Hva er dine grenser?
Test dine grenser og ditt lag i vakre og utfordrende omgivelser.

24 på 24

Hvert lag (2-4 personer, inntil 6 personer i familieklassen) skal nå så mange hytter som mulig, spredt over store deler av Nordmarka, i løpet av 24 timer. Start og mål er på idrettsplassen på Sognsvann.

Nytt for 2016 er Marka12
Dersom Marka24 virker litt i overkant ambisiøst har vi lagt til rette for en 12 timers versjon. Start, poster og marka er den samme, men målgang er 12 timer tidligere.

Klasser:

  • Hardhausen – Klassen for seige turgåere, eliteutøvere, og godt trente som er vant til ”å bite tenna sammen”. 24 timer er en utfordring for de fleste.
  • Turklassen – Nivået er lagt for turgåere i alminnelig god form.
  • Familieklassen – Marka 24 er en god anledning til å introdusere turopplevelsen for resten av familien. Det legges opp til et spesielt familievennlig program med egne camper i marka.
  • Hundeklassen – Åpen klasse for turgåere som ønsker å ha med hund. Alle typer hunder vil være tillatt. NB! Det er båndtvang for hund i tiden 1. april til 20. August.
  • Bedriftsklassen – Få med dine kollegaer og finn ut om dere er sprekere enn konkurrenten.

Marka 24 er et miljøvennlig arrangement.

inr-bot-img.png
Sponsorer

Annonsør?